Ügyfeleim mondták

“Timi nagyon segítőkész, nagyon sokat segített, hogy ne őrüljek meg a hitelfelvétel során. Bátran ajánlom mindenkinek!” (T. K.)

“Nagyon sokáig húzódott a kérelmünk rajtunk kívülálló okok miatt. Timi tartotta bennem a lelket, hogy ne adjam fel, sikerülni fog! És sikerült! Nagyon hálás vagyok Neki!” (K-G. E.)

“A bank lassúsága miatt majdnem kifutottunk a határidőből, de szerencsére Timi hozzájárulásának köszönhetően időben sikerült fizetnünk. Nélküle nem ment volna” (V. A.)

“Minden teljesen rendben meg, villám gyorsan és egyszerűen túlestem a hiteligénylésen. Köszönöm a segítséget!” (P. K.)

“A saját bankomnál akartam felvenni a hitelt, de Timi rávilágított, hogy több millió forintot buktam volna, ha nem nézek körbe. Timi mindent megmutatott 1 óra alatt, és szinte mindent elintézett Nekem. Nyugodtan keresse bárki, megéri!” (H. D. A.)

“Nem tudok mit mondani, egyszerűen köszönök mindent!” (R. K.)

“Nagyon sokat dolgozom, de még így is sikerült találkoznom Timivel, aminek nagyon örülök! Késő este találkoztunk először, utána mindent intézett Nekem, többször be is jött a munkahelyemre, ha kellett valami a banknak, nem nekem kellett intézkedni. Nagyon sok időt és energiát spórolt Nekem ezzel.” (M. B.)

“Nagyon határozott, teljesen képben van jogszabályokkal. Rugalmas, kedves, gyors és precíz, mindent elintézett helyettünk, csak aláírni kellet mennünk. A legjobb döntés volt hogy őt választottuk. Mindenkinek ajánlani tudom!” (V. M.)

“A legjobb döntésem volt, amikor lakásvásárlásra adtam a fejem, hogy Timi segítségét vettem igénybe. Elég hektikus a munkaidő beosztásom, de mindig talált időt, hogy találkozzunk. Mind szakmailag, mind emberileg csak a legjobbakat tudom róla mondani. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” (K. Z.)

“Mivel Timi tudása naprakész, így bármikor számíthattunk rá , mindegy, hogy csak egy kérdésünk volt vagy konkrét céllal kerestük meg őt. A bankok tekintetében nem részrehajló, így figyelembe vette az igényeinket, ezáltal a legjobb megoldást találta meg számunkra. Szívből ajánlom mindenkinek!” (H-K. R.)