Előnyök

Miért jó Önnek közvetítőn keresztül hitelt igényelni?

Amennyiben ingatlanvásárlás előtt áll, felújítást tervez, vagy egyszerűen pénzre van szüksége, ne döntsön egyedül!
Együtt megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót!

 • Idő és pénz megtakarítás
  Hiszen az idő pénz! Független pénzügyi közvetítőként az a feladatom, hogy Önnek a lehető legjobb ajánlatot találjam meg. Önnek nem kell az utánajárással időt vesztenie, hiszen minden banki ajánlatot egy helyben át tudok nyújtani Önnek. Amennyiben hiteligénylésre kerül a sor, nem kell szabadságot kivennie az igényléshez, rugalmasan tudok Önnek időpontot adni, így munkaidőn kívül is el tudjuk indítani a kérelmet, ráadásul a legtöbb esetben előre tudok dolgozni, így a hiteligénylés sem 2-3 órát vesz időbe, hanem nagyjából 1 órát.
 • Egyedi kedvezmények
  A közvetítők egyedi kedvezményeket kapnak, amiket a betérő, u.n. “walk in” ügyfelek nem kaphatnak meg. Így abban az esetben is érdemes felvenni a kapcsolatot egy közvetítővel, ha mindenképpen ragaszkodunk saját banki ügyintézőnkhöz!
 • Szakértelem
  Több éves tapasztalattal segítek Önnek kiigazodni a pénzügyi termékek útvesztőin, valamint a teljes hitelkérelmet végig kísérem Önnel az igényléstől a folyósításig, sok-sok terhet levéve a válláról.
 • Kapcsolati tőke
  Közvetítőként személyes kapcsolatot ápolunk a bankok nem csak ügyintézőivel, de sok esetben a vezetőséggel is. Így, ha probléma adódna a kérelem folyamán, akkor olyan szálakat tudunk megmozgatni, amikre adott esetben a “walk in” ügyfeleknek nincs lehetősége.

Magyarország legnagyobb, független pénzügyi közvetítője, a Duna House Hitelcentrum Kft. közvetítőjeként végzem tevékenységemet, így biztos lehet benne, hogy szakértő kezekbe kerül ügylete! Élvezze hát a kiemelt ügyfél- és ügyletkezelést!

A szolgáltatás minden esetben díjmentes!

Hogyan lehetséges ez?
A közvetítők a pénzintézetektől kapják a jutalékot sikeres ügylet esetén. Mindegyik bank ugyan azzal a jutalékkal számol, így Nekem teljesen mindegy, melyik bankot választjuk, mindenképpen az lesz a befutó, amelyik Önnek a legmegfelelőbb. Ugyanakkor sikerdíjért dolgozunk, vagyis akkor kapunk jutalékot, ha Ön is megkapja, amit szeretne, így mindenképpen közös cél, hogy minél gyorsabban, egyszerűbben, gördülékenyebben menjen az ügylet!

Kérdése van?
Kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek

Vagy válassza az előszűrés lehetőségét, mely a hitelfelvétel alapvető feltételeinek meglétét vizsgálja.
Így, mikor visszahívom, már e fontos információk birtokában tudunk időpontot egyeztetni.

Előszűrést kérek.jpg